MULTIMEDIA – FII MEREU CONECTAT CU MAȘINA TA

RENAULT CLIO

Renault Clio portocaliu

Tabletă cu ecran tactil de 9,3 inci, conectată prin EASY LINK *

Prin intermediul tabletei EASY LINK  poți controla cu ușurință toate funcțiile vehiculului: poți inițializa un traseu de navigație cu monitorizarea traficului în timp real, apelezi în siguranță prin Bluetooth, setezi posturile de radio preferate și te bucuri de aplicațiile de pe smartphone (Waze, Google Maps sau Spotify) direct pe ecranul vehiculului, prin intermediul compatibilității cu Android Auto™ ** și Apple CarPlay™**. Și nu în ultimul rând, rămâi atent la drum, datorită comenzilor vocale.

Renault Clio cu interior high tech, ecran multimedia de 9 inch
Renault Clio E-tech Hybrid cu ecran central tactil, navigatie si multimedia

Navigație inteligentă*

Bucură-te de acuratețe rezultatelor la selectarea destinației, cu ajutorul funcției de căutare Google. În timpul călătoriei, informațiile din trafic în timp real oferite de sistemul TomTom, actualizate la fiecare 2 minute, îți permit să calculezi cu acuratețe ora sosirii la destinație și cel mai bun traseu.

Planifică-ți de acasă următoarea călătorie, cu ajutorul aplicației MY Renault și regăsește datele setate în vehicul, pentru a începe călătoria fără nicio grijă. Mai mult, poți găsi cele mai apropiate benzinării și poți compara prețul combustibilului, pentru a alege ce ți se potrivește mai bine.

Actualizări automate*

Primește automat cele mai recente actualizări! Cu ajutorul tehnologiei Auto-Update, actualizările periodice ale hărților sunt descărcate și instalate automat pe vehicul.

Renault Clio cu sistem multimedia si navigatie

*Disponibil pentru anumite variante de echipare.

**Serviciile Android Auto nu sunt disponibile în mod oficial în România. Serviciile Apple Car Play sunt oferite fără suport tehnic și garanții din partea producătorului. România nu este pe lista țărilor cu suport din partea Apple. Android Auto este marcă înregistrată Google Inc. Apple CarPlay este marcă înregistrată Apple.

DESCOPERĂ SISTEMELE MULTIMEDIA RENAULT

Descoperă și compară toate sistemele multimedia Renault proiectate pentru a-ți îmbunătăți experiența la volan.

Ecranul EASY LINK de 7” sau 9,3” este disponibil pe verticală sau orizontală, cu sau fără navigație. Ecranul devine un adevărat computer, pentru a controla cu ușurință funcțiile vehiculului, a asculta mesaje SMS și a dicta e-mailuri.

Conectează telefonul prin Bluetooth® și vei putea folosi Siri sau Google pentru comenzi vocale.

Gestionează profilul, pentru a salva toate preferințele: nivelul sunetului, reglarea oglinzii retrovizoare interioare, reglarea scaunului, posturile de radio preferate, telefoanele conectate.

Cu sistemul R-LINK 2, prin ecranul tactil de 7” sau 8,7” poți personaliza tot ce îți dorești, de la temperatură, la lumini ambientale și scaun. Îți poți conecta telefonul și să afișezi pe ecran aplicațiile favorite, iar printr-o singură apăsare de buton de pe volan, vei putea folosi comenzile vocale, ca să rămâi atent la drum.

Primești ghidaje și sfaturi despre condus, folosești Google pentru navigate pe hărți și îți poți alege modul de condus care te atrage: normal, eco, confort sau sport. În plus, prin ecran gestionezi fără efort parcarea cu spatele, prin Park Assist.

Sistemul multimedia Media Nav Evolution este echipat cu un ecran tactil generos, cu diagonala de 7″, cu interfață grafică similară cu a tabletelor și fiabilitate garantată.

Ușor de conectat la telefon, ușor de folosit pentru a prelua apeluri prin Bluetooth în deplină siguranță, îți permite să inițiezi comenzi vocale, să navighezi prin Google maps.

Aici găsești informații legate de consumul de carburant, starea pneurilor, efectuezi și primești apeluri prin interfața ușor de folosit.

Aplicația R&Go te ajută să găsești locul în care ai parcat mașina și îți creează un traseu până la întâlnirea pe care ai programat-o în calendarul inclus.

Asculți mii de posturi de radio online sau asculți muzica preferată de pe telefon sau de pe dispozitivul USB. Iar dacă ai uitat cum se numește melodia, funcția Song ID îți vine în ajutor.

Îți place acest model Renault? Cere acum o ofertă!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.
Mesajul a fost trimis cu succes. Îți mulțumim.
A apărut o eroare la trimiterea mesajului. Te rugăm să încerci mai târziu.