Cladiri si parcare showroom Renault Union Motors Bucuresti

UNION MOTORS, JOS PĂLĂRIA!

Cel mai nou showroom Renault face parte din SIXT Group Romania, leader in sevicii de mobilitate. Grupul este unic prin sistemul „One-Stop Shop” și prin conceptul „Always Yes”. Prin sistemul „One-Stop Shop”, SIXT Group Romania oferă toate serviciile de mobilitate all in one: leasing operațional (www.sixtleasing.ro), rent a car (www.sixt.ro), mașini rulate (www.sixtsh.ro), autoturisme noi marca Renault și service auto – unul dintre cele mai mari din România (autorizat Renault, Dacia și multi-brand – www.union-motors.ro)

Strategia SIXT Group Romania este bazată pe flexibilitate și pe crearea și oferirea de soluții personalizate clienților, la cel mai bun raport calitate – preț. Suntem diferiți prin oamenii noștri inspirați de conceptul Always Yes. Echipa noastră este motivată, tânără și creativă. Întotdeauna abordăm clientul ca partener și adaptăm soluțiile inovatoare și flexibile la nevoile acestuia.

Pentru SIXT Group Romania, nu doar rezultatele obținute în afaceri conteaza. Educația sustenabilă și grija pentru comunitate sunt misiuni asumate. #AlwaysYesToEducation, platforma noastră de CSR, înseamnă proiecte pe termen lung cu rezultate menite să contribuie, pe termen lung, la educația copiilor.

Iată câteva imagini din noul showroom Renault Union Motors: