SERVICE RENAULT UNION MOTORS

MECANICA E O PROFESIE

PROFESIONALISM ȘI MAI MULT DE ATÂT

maini de mecanic lucreaza la masina in service Renault Union Motors

La Union Motors veți găsi mereu echipamente de diagnosticare de ultimă generație, eficiență și servicii de calitate la prețuri accesibile. Cei 15 ani de existență pe piață sunt o dovadă în acest sens.

Atelier Mecanică / Electrică / Diagnoză

Atelierul de mecanică este dotat cu echipamente moderne și are capacitate de reparație simultană indiferent dacă vorbim de autoturisme sau de autoutilitare. Și toate acestea datorită echipamentelor cu care este dotat atelierul:

  • Elevatoare moderne;
  • Stand de reglare geometrie roți pentru aproape orice autovehicul;
  • Echipamente de verificat și încărcat instalația de AC;
  • Stand pentru măsurarea eficienței la frânare;
  • Echipamente pentru analiza gazelor arse;
  • Recuperator ulei uzat cu extractor prin vidare;
  • Aparat specializat pentru reglarea corectă a farurilor;
  • Testere pentru diagnosticarea problemelor electronice;
  • Echipament pentru igienizarea, împrospătarea și parfumarea profesională a instalației de AC;
  • Scule și SDV-uri pentru rezolvarea profesională a oricărei probleme.

Sunați acum pentru o vizită la service: 021.9405!

ITP

maini de mecanic lucreaza la masina in service Renault Union Motors

Inspecția tehnică periodică (ITP-ul) este verificarea tehnică periodică și obligatorie a mașinii. La această inspecție se verifică nivelul de poluare, al siguranței rutiere și al categoriei de folosința a autoturismului.

La Union Motors vă stă la dispoziție o stație ITP de ultimă generație.

Sunați acum pentru o vizită la Union Motors: 021.9405!

CONSULTANȚĂ ÎN ALEGEREA CELOR MAI BUNE PIESE

maini de mecanic lucreaza la masina in service Renault Union Motors

Timp pierdut pentru găsirea celor mai bune și potrivite piese necesare reparației de care aveți nevoie? Specialiștii noștri vă oferă gratuit acest serviciu. Datorită experienței îndelungate în acest domeniu și a bunei colaborări cu toți importatorii consacrați de piese auto, vă putem oferi piese și accesorii de calitate pentru mașina dumneavoastră la cel mai bun raport calitate / preț.

Astfel, la Union Motors vă așteptăm cu piese originale la prețuri foarte avantajoase. Așadar, la noi, pe lângă prețul mai bun, veți găsi și calitatea oferită de producător.

Sunați acum pentru o programare la service: 021.9405!

CÂND AȘTEPTAREA ÎNSEAMNĂ RELAXARE

maini de mecanic lucreaza la masina in service Renault Union Motors

Recepția unde clienții pot aștepta finalizarea reparației a fost proiectată astfel încât să ofere confort, într-un spațiu civilizat, curat, cu acces la internet. La cerere, clienții pot asista la reparația autovehiculului propriu.

Transparența este doar unul dintre lucrurile importante la care ținem și suntem siguri că și clienții noștri apreciază acest lucru.

Sunați acum pentru o programare la service: 021.9405!

TINICHIGERIA – DOAR SOLUȚII

maini de mecanic lucreaza la masina in service Renault Union Motors

Specialiștii noștri au experiență îndelungată în domeniu și pot rezolva orice problemă de tinichigerie aveți. Folosim echipamente de top care permit efectuarea de intervenții asupra caroseriei recomandate de producători .

Avem decontare directă cu cele mai importante companii de asigurări.

Sunați acum pentru o programare la service: 021.9405!

VERIFICAREA ȘI REGLAREA SISTEMULUI DE DIRECȚIE – INGINERIE PURĂ

Service Renault Union Motors, Bucuresti, Statie ITP, Verificare directie

Sistemul de direcție al unui autovehicul este compus din elemente care transformă mișcarea de rotație a volanului în mișcare de virare a autovehiculului prin direcționarea roților din față – numite și roți viratoare – conform dorinței conducătorului auto.

Sistemele moderne de direcție sunt formate din elemente multiple interconectate cu rolul de a transmite efortul conducătorului auto către roțile viratoare astfel încât autovehiculul să descrie traiectoria impusă. La efectuarea unui viraj, traiectoria urmată de către roțile viratoare ale autovehiculului, nu este aceeași, fiecare roată descriind un cerc cu rază diferită. Atunci când ambele roți urmează aceeași direcție, fiecare roată se va vira descriind un sector de cerc cu centru de rotație diferit, urmând o traiectorie diferită de cealaltă roată. Aceasta va conduce la o „tragere” a roților având ca rezultat „patinarea” pe calea de rulare.

Dacă direcția roților viratoare ar fi fost aceeași, traiectoria va tinde să se micșoreze.
Pentru evitarea producerii acestui efect, toate cele patru roți trebuie să urmeze cercuri concentrice și același centru de rotație.

Deoarece majoritatea roților din spate nu sunt viratoare, acest centru de rotație trebuie localizat pe prelungirea imaginară a axelor și poziția lui variază prin rotația (instantanee). De aceea, direcția roților din față, trebuie să fie diferită astfel încât prelungirea axelor rotior să se intersecteze în centrul de rotație iar înclinația roții din interiorul virajului trebuie să fie mai mare decât cea a roții din exteriorul virajului.

Sunați acum pentru o programare la service: 021.9405!

VOPSITORIE – PIGMENȚI MIXAȚI ÎN LABORATOARELE UNION MOTORS

maini de mecanic lucreaza la masina in service Renault Union Motors

În atelierul de vopsitorie folosim cele mai noi și moderne materiale, iar pigmenții îi mixăm în laboratoarele proprii. Practic se poate obține orice culoare sau nuanță folosită în industria auto. Atât sculele profesionale de pregătit, vopsit și polisat, materialele și consumabilele de calitate, cât și profesionalismul echipei de vopsitori fac ca vopsirile executate de Union Motors să fie optime.

Sunați acum pentru o programare la service: 021.9405!

Este timpul pentru o vizită la service?

Completează formularul și te vom contacta noi!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.
Mesajul a fost trimis cu succes. Îți mulțumim.
A apărut o eroare la trimiterea mesajului. Te rugăm să încerci mai târziu.