CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID și FULL HYBRID

Aceleași drumuri, consum mai redus. Prin varianta Captur reîncărcabilă.

CEL MAI DORIT SUV URBAN, ACUM ȘI ELECTRIC

Datorită grupului motopropulsor hibrid reîncărcabil, poți conduce Captur în modul electric în timpul săptămânii, încărcându-l zilnic, și în modul hibrid în timpul călătoriilor mai lungi! Nu este necesar niciun compromis.

Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid alb incarcare prin cablu la statie

CAPTUR E-TECH

PREGĂTIT DE ORICE DRUM!

Un model hibrid la fel de agil ca unul electric? Aceasta este garanția oferită de modelul Captur E-Tech Plug-in hybrid. Vehiculul pornește la fel de silențios și accelerează la fel de rapid ca unul complet electric, oferind un confort maxim.

Bucură-te de libertatea de a alege, cu Captur E-Tech Plug-in hybrid. Cu ajutorul grupului motopropulsor hibrid, poți parcurge până la 50 km autonomie electrică în ciclu mixt WLTP, în modul electric, și poți utiliza modul hibrid în timpul ieșirilor din weekend. O soluție pentru fiecare tip de călătorie!

Pornește la drum fără griji, datorită experienței de peste 10 ani acumulate cu ajutorul modelelor electrice Renault Electric! Beneficiază de o soluție de mobilitate fără emisii de noxe și de un consum mai redus de combustibil, datorită unei cutii de viteze inovatoare și tehnologiei de recuperare a energiei, inspirată direct din lumea Formulei 1!

Te interesează acest model Renault? Cere acum o ofertă!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.
Mesajul a fost trimis cu succes. Îți mulțumim.
A apărut o eroare la trimiterea mesajului. Te rugăm să încerci mai târziu.