RENAULT CLIO

O MAȘINĂ DE ORAȘ SEDUCĂTOARE

Linii fluide, profil dinamic, aripi sculptate și noul sistem de iluminare full LED. Clio te captivează cu stilul său de la prima vedere.

descarcă broșura
Renault Clio portocaliu

RENAULT CLIO

PENTRU PLĂCEREA DE A CONDUCE ZILNIC

Renault Clio cu interior high tech, ecran multimedia de 9 inch

conectat în permanență

Cel mai mare ecran tactil din clasa sa, cu navigare conectată, căutare puncte de interes cu Google Places. Cu ajutorul tehnologiei Renault EASY LINK, Clio îți oferă o experiență la volan conectată și fără bătăi de cap!

mai ușor de condus

Confortabilă în micile rute de oraș, dar și la drum lung, acest model extraordinar de clasă mică te protejează în orice situație. Sistemul de frânare automată de urgență cu protecție pentru pietoni are grijă de toți. Modelul Clio include cele mai recente soluții Renault EASY DRIVE, precum camera video 360O și Easy Park Assist.

INTERIORUL TE SEDUCE

Personalizează interiorul cu pachetele noastre și bucură-te de extra confort!

Clio îți pune la dispoziție un habitaclu complet reproiectat, pentru confortul pasagerilor și mai mult spațiu la bord. Ai ecran personalizabil pentru șofer, iar pe ecranul central îți poți afișa aplicațiile din telefon prin Android Auto sau Apple Car. Printre celelalte funcționalități menționăm portbagajul spațios de 391 l și cele 8 setări de culoare pentru iluminare ambientală.

multimedia

EXTERIORUL TE ATRAGE

O vei dori de la prima vedere. Clio te cucerește cu stilul său modern și seducător pus în valoare de noua culoare Orange Valencia. Îți aduce culoare la interior și la exterior,  și te cucerește cu iluminatul Full LED C-shape.

DIMENSIUNI

Află în detaliu dimensiunile RENAULT CLIO și vezi dacă ți se potrivește.

Renault Clio dimensiuni fata
Renault Clio dimensiuni laterale
Renault Clio dimensiuni spate

Te interesează acest model Renault? Cere acum o ofertă!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.
Mesajul a fost trimis cu succes. Îți mulțumim.
A apărut o eroare la trimiterea mesajului. Te rugăm să încerci mai târziu.

ALEGE VARIANTA CLIO CARE ȚI SE POTRIVEȘTE