RENAULT ARKANA

UN SUV SPORTIV, ELEGANT ȘI SPAȚIOS

Arkana îmbină formele rafinate și stilul robust. Designul unic conferă acestui model un profil suplu, o gardă mare la sol și un interior luxos.

În varianta R.S. line, efectul este și mai puternic. Apreciază culoarea exclusivă, grila de radiator sport, jantele specifice cu detalii de culoare roșie, eșapamentul cu două țevi și multe altele.

descarcă broșura
Renault Arkana alb

RENAULT ARKANA

SILENȚIOS, PROMPT ȘI AGIL

sisteme easy drive de asistență pentru șofer

Cu Renault easy drive ai asistență în blocaje de trafic și pe autostradă, easy park assist și acestea sunt numai câteva dintre echipamentele proiectate pentru îmbunătățirea confortului și siguranței la volan. Îți vor ușura manevrele în timpul călătoriilor, cu ajutorul informațiilor afișate pe ecranul personalizabil pentru șofer, de 10,2″.

Renault Arkana cu easy link pentru conectare smartphone

sistem multimedia easy link

Cu acest sistem multimedia – compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™ – poți conecta cu ușurință smartphone-ul și accesa toate aplicațiile și serviciile conectate online, de pe ecranul central de 9,3″ al modelului Arkana.

Renault Arkana cu ecran multimedia cu easy link pentru conectare smartphone si ecran sofer digital

multi-sense

Sunet motor și reactivitate, direcție, opțiuni pentru iluminarea ambientală și configurație ecran șofer… Alege dintre cele 3 moduri de condus disponibile (mysense, eco și sport) și configurează călătoriile cu ajutorul sistemului de personalizare multi-sense.

TOATE COMENZILE, LA O ATINGERE DISTANȚĂ

Modelul Arkana nu poate trece neobservat: de la habitaclul spațios, high-tech, cu funcții de asistență pentru șofer, la garda ridicată și finisajele elegante, te poți bucura de tehnologie și confort atât la interior, cât și la exterior.

Cu postul de conducere modern, comenzile ergonomice pe consola centrală, habitaclul spațios și portbagajul mare, Arkana te invită într-un interior ergonomic și personalizabil. Ecranele multimedia central de 9,3” și ecranul de bord de 10,2” îți aduc la doar o atingere distanță tot ce îți dorești să faci sau să știi despre mașina ta, iar sistemul audio BOSE îți oferă claritate și putere prin fiecare decibel.

Sportiv și elegant, Arkana reunește la exterior detalii captivante, de la garda înaltă, spoilerul aerodinamic și accentele roșii ale jantelor, până la plafonul plonjat și scuturile față-spate. Ești gata să pleci la drum la bordul său?

DIMENSIUNI

Află în detaliu dimensiunile RENAULT ARKANA și vezi dacă ți se potrivește.

Renault Arkana dimensiuni fata
Renault Arkana dimensiuni laterale
Renault Arkana dimensiuni spate

Te interesează acest model Renault? Cere acum o ofertă!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.
Mesajul a fost trimis cu succes. Îți mulțumim.
A apărut o eroare la trimiterea mesajului. Te rugăm să încerci mai târziu.

ALEGE VARIANTA ARKANA CARE ÎȚI PLACE