RENAULT KANGOO VAN

de la 21.350 EUR

spațiu din plin pentru afacerea ta

Îți desfășori activitatea în mediul urban? Kangoo Van este soluția ideală, echipată cu noua funcție „Open Sesame by Renault”. Echipată în versiunile L1 și L2 cu un panou despărțitor rotativ, Kangoo Van este pregătită pentru toate cerințele cotidiene. Grație unui volum de transport de 3,3 m3 – 4,9 m3, poți transporta fără probleme orice echipamente sau mărfuri în spațiul de încărcare.

echipamente

tehnologie creată pentru profesioniști

Open Sesame by Renault

Îți desfășori activitatea în oraș? Accesarea spațiului de transport de la portierele din spate poate fi dificilă! Kangoo Van este echipată cu o portieră laterală de 1,45 m, care îți permite să accesezi cu ușurință spațiul de transport. Nimic mai simplu!

8 sisteme de asistență pentru șofer

Fie că ai treabă prin oraș, fie că pornești la drum lung, Kangoo Van are grijă de siguranța ta, fiind echipată cu un sistem de frânare activă de urgență și de menținere a benzii de circulație. Monitorizează în permanență tot ce se întâmplă în spatele autovehiculului datorită sistemului de asistență pentru vizibilitate în spate. Sistemele de asistență pentru șofer ale modelului Kangoo Van sunt deosebit de utile pentru o călătorie fără griji.

sistem multimedia easy link

Pentru a te bucura de o experiență modernă și personalizată, poți conecta cu ușurință telefonul și poți accesa aplicațiile acestuia, precum și serviciile cu conectare online, de pe ecranul central de 8 inchi al sistemului multimedia easy link, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.

echipamente

soluții personalizate pentru activități comerciale

Vă punem la dispoziție adaptări speciale pentru cerințele fiecărei activități comerciale

transport de mărfuri

Desfășori o activitate de curierat, comerț alimentar stradal sau transporți bunuri perisabile? Descoperă soluțiile noastre speciale:

  • Celulă izotermă sau frigorifică
  • Comerț culinar ambulant, evenimente
  • Transport colete

Te interesează acest model Renault? Cere acum o ofertă!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.