RENAULT KANGOO

MAȘINA DE FAMILIE PENTRU ACTIVITĂȚI ÎN TIMPUL LIBER

Cu liniile sale dinamice, farurile C-Shape cu LED și jantele de 17″, Kangoo oferă o imagine modernă profilului său. La interior, calitatea finisajelor și tabloul de bord reproiectat echipat cu 15 compartimente de depozitare (44,8 l) îmbină confortul, plăcerea de a conduce și funcționalitatea.

RENAULT KANGOO

VEHICULUL DE PASAGERI SPAȚIOS ȘI ELEGANT PENTRU PETRECEREA TIMPULUI LIBER

sistem multimedia easy link

Conectează smartphone-ul și accesează aplicațiile și serviciile de conectare online, de pe ecranul central de 8″ al sistemului multimedia easy link, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.

10 sisteme de asistență la condus

Cu sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS), asistență pentru păstrarea benzi de deplasare, blind spot warning și multe altele, sistemele moderne și inovatoare de asistență pentru șofer îți permit să conduci în siguranță. Asistența pentru autostradă și trafic*, cruise control și stop & go* oferă siguranță pe durata călătoriei.

posibilități nelimitate

Dorești să transporți obiecte lungi? Folosește barele de pavilion inovatoare, care pot fi mutate cu ușurință din poziție longitudinală în poziție transversală, fără a utiliza scule. Spațiul interior modular, scaunul rabatabil al pasagerului* și portbagajul generos (între 775 l și 2,800 l) îți permit să transporți tot ce dorești, indiferent de volum și dimensiuni.

DIMENSIUNI

Află în detaliu dimensiunile RENAULT KANGOO și vezi dacă ți se potrivește.

Te interesează acest model Renault? Cere acum o ofertă!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.
Mesajul a fost trimis cu succes. Îți mulțumim.
A apărut o eroare la trimiterea mesajului. Te rugăm să încerci mai târziu.

ALEGE VARIANTA KANGOO CARE ȚI SE POTRIVEȘTE