RENAULT MEGANE SEDAN

O BERLINĂ DINAMICĂ, MODERNĂ, ATRĂGĂTOARE

Cu profilul său sportiv, partea din față redesenată, evidențiată de grila cromată, farurile în formă C-Shape, jantele de 16″, 17″ și interiorul elegant, hi-tech… Megane Sedan îți va stârni cu siguranță interesul. Pregătește-te pentru multe călătorii la volanul său!

Renault Megane Sedan Life albastru

RENAULT MEGANE SEDAN

UN MODEL SOFISTICAT ȘI MODERN

sistem multimedia easy link

Ești pregătit pentru a fi conectat la tot ce este important pentru tine? Cu sistemul multimedia Easy Link, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™, poți accesa cu ușurință universul tău multimedia, de pe ecranul central cu diagonala de 9,3″ al modelului Megane Sedan.

Renault Megane Sedan ecran de bord pentru 4 moduri de condus

multi-sense

Cu Multi-Sense poți alege între 8 setări pentru iluminarea ambientală și 4 moduri de condus (MySense, Eco, Comfort și Sport), pentru a personaliza experiența la bord în funcție de starea de spirit și preferințele personale: sunetul și răspunsul motorului, direcția și configurația ecranului șoferului etc.

sisteme de asistență pentru șofer Renault Easy Drive

Manevrare ușoară și creșterea siguranței în traficul de zi cu zi: Cruise Control cu Stop & Go, Easy Park Assist, avertizare la părăsirea benzii de deplasare, sistem activ de frânare în situații de urgență, AEBS cu funcție de detectare a pietonilor, avertizare la detectarea oboselii, afișaj pe parbriz, card hands-free și multe altele.

DESIGN ROBUST, DAR STILAT

Modelul Megane Sedan are un farmec aparte: de la postul de conducere modern, cu funcții online inteligente, la plafonul panoramic și finisajele elegante, te poți bucura de tehnologie și confort îmbunătățite și la interior.

Urcă-te la bordul noului Megane Sedan și descoperă confortul, tehnologia și eleganța. Tapițerie Black Titan, reglare electrică și funcție de masaj la scaun, ecran multimedia cu Easy Link și Multi-sense și multe altele vor transforma condusul într-o plăcere.

Renault Megane Sedan te atrage la exterior prin liniile sportive, dinamice și accentele cromate. La acestea se adaugă farurile LED C-shape, portbagajul cu deschidere automată, bara și grila restilizate. Va atrage toate privirile!

DIMENSIUNI

Află în detaliu dimensiunile RENAULT MEGANE SEDAN și vezi dacă ți se potrivește.

Renault Megane Sedan dimensiuni fata
Renault Megane Sedan dimensiuni laterale
Renault Megane Sedan dimensiuni spate

Te interesează acest model Renault? Cere acum o ofertă!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

ALEGE VARIANTA MEGANE SEDAN CARE ÎȚI PLACE