RENAULT MEGANE

TEHNOLOGIA FACE CONDUSUL MAI PLĂCUT

Linii armonioase, elemente atent studiate și detalii de finisare rafinate… Atractiv și dinamic, Megane se face remarcat cu un design exterior împrospatat și un interior high-tech mai sofisticate. Fii pregătit să atragi toate privirile!

descarcă broșura

RENAULT MEGANE

CONFORT PRIN INOVAȚIE TEHNOLOGICĂ

Renault Megane cu sistem easy link pentru conectare smartphone

o experiență mai facilă cu easy link

Ești pregătit pentru o conectivitate așa cum nu ai mai întâlnit? Cu sistemul multimedia easy link, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™, poți accesa cu ușurință toate aplicațiile și serviciile conectate, de pe ecranul central cu diagonala de 9,3” a modelului Megane.

Renault Megane cu iluminat ambiental colorat, ecran multimedia multisense, accente cromate

multi-sense: conduci în stilul tău

Sunetul și răspunsul motorului, direcția, iluminarea ambientală diversificată și ecranul configurabil al șoferului. Cu multi-sense poți alege între 4 moduri diferite (mysense, eco, Ccmfort și sport) și poți personaliza setările automobilului în funcție de preferințele personale.

asistență permanentă cu Renault easy drive

Călătorește fără griji! Asistență pentru autostradă și trafic, cruise control adaptiv stop & go, sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS) cu detectare bicicliști și pietoni. Foarte performante, sistemele noastre de asistență pentru șofer sporesc siguranța și plăcerea de a conduce.

ELEGANȚĂ ȘI MODERNITATE ÎN FIECARE DETALIU

Cu un sistem de iluminare specific, linii expresive și o finisare perfectă, Megane se remarcă printr-un stil modern și elegant.

Pornește într-o călătorie incredibilă! Megane oferă atât pentru șofer, cât și pentru pasageri, un spațiu personalizat și un habitaclu care îmbină confortul, eleganța și tehnologiile avansate. Scaune reglabil electric, navigație GPS și sistem multimedia cu ecran de 9,3” și Easy Link, ca fiecare drum să fie o plăcere.

Renault Megane se face remarcat prin linii expresive și finisare perfectă. Cu o bară restilizată, grilă cu mai multe inserții cromate, faruri specifice Renault, în formă de litera C și multe altele. Farurile full LED Pure Vision îmbunătățesc vizibilitatea, pentru a putea conduce în siguranță pe timp de noapte.

DIMENSIUNI

Află în detaliu dimensiunile RENAULT MEGANE și vezi dacă ți se potrivește.

Dimensiuni fata Renault Megane
Dimensiuni laterale Renault Megane
Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid dimensiuni spate

Te interesează acest model Renault? Cere acum o ofertă!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.
Mesajul a fost trimis cu succes. Îți mulțumim.
A apărut o eroare la trimiterea mesajului. Te rugăm să încerci mai târziu.

ALEGE VARIANTA MEGANE CARE ÎȚI PLACE