Renault Talisman pe sosea, faruri LED, grila cromata, bara

RENAULT TALISMAN

BERLINĂ MAI SOFISTICATĂ, MAI AVANSATĂ

Cu liniile sale sofisticate, evidențiate de elementele cromate, partea față specifică, noul sistem de iluminare high-tech față și spate și interiorul rafinat, Talisman se mândrește cu un design modern.

Renault Talisman alb

RENAULT TALISMAN

MODERN, ELEGANT, AVANSAT

beneficiază de tehnologii inovatoare…

Faruri LED Matrix Vision, sisteme de asistență pentru șofer Renault EASY DRIVE, sistem multimedia la bord Renault CONNECT, MULTI-SENSE… Călătorește în condiții de siguranță și confort, cu ajutorul celor mai performante tehnologii Renault, care pot fi accesate cu ajutorul tabletei conectate la internet, cu diagonala de 9,3”, a sistemului EASY LINK și a ecranului personalizabil pentru șofer, cu diagonala de 10,2”.

Renault Talisman pe sosea, faruri LED, grila cromata, bara

…pentru confortul suprem în orice călătorie.

Sistemul MULTI-SENSE îți permite să selectezi între 4 moduri (MySense, Eco, Comfort și Sport), pentru a personaliza experiența la volan în funcție de cerințele personale. De asemenea, poți beneficia de sistemul de direcție integrală 4CONTROL, cu amortizoare adaptive, care asigură modelului Talisman o manevrabilitate superioară și ușurează condusul în oraș.

INTERIOR IMPECABIL

Formă aerodinamică, materiale de înaltă calitate, finisaje atent prelucrate. Prin îmbinarea confortului cu eleganța, Talisman oferă o ambianță luxoasă atât șoferului, cât și pasagerilor.

Confortul este dus la un alt nivel cu scaunele încălzite și funcție de masaj, consola centrală reproiectată și tapițeria de piele. Ecranul de bord cu diagonală de 10,2” și ecranul central cu Easy Link îți aduc la o atingere distanță toate informațiile de care ai nevoie pentru un drum sigur, calculat și relaxat.

EXTERIOR AERODINAMIC ȘI MODERN

Cu designul său modern și sofisticat, Talisman este pregătit să impresioneze. Farurile led C-shape inconfundabile, bara redesenată și grila cromată creează un aspect solid, dar elegant, cu linii dinamice.

DIMENSIUNI

Află în detaliu dimensiunile RENAULT TALISMAN și vezi dacă ți se potrivește.

Ilustratie cu dimensiunile fata Renault Koleos

Te interesează acest model Renault? Cere acum o ofertă!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.
Mesajul a fost trimis cu succes. Îți mulțumim.
A apărut o eroare la trimiterea mesajului. Te rugăm să încerci mai târziu.

ALEGE VARIANTA TALISMAN CARE ȚI SE POTRIVEȘTE