RENAULT TRAFIC COMBI

PARTENERUL DE CĂLĂTORIE IDEAL

Grilă nouă, verticală și faruri cu semnătură LED C-Shape cu vopseaua Carmine Red și jantele de 17″, noua variantă a modelului Trafic Combi se remarcă printr-un design dinamic.

RENAULT TRAFIC COMBI

REINVENTEAZĂ EXPERIENȚA LA BORD

interiorul zonei din fata a masinii Renault Trafic Combi. Volan si schimbator de viteze negre, ecran multimedia in zona centrala, tapiterie neagra

post de conducere ergonomic

Încărcător wireless telefon, sertar easy life, suport pentru pahare XXL, sistem de conectare la bord easy link și multe altele… Profită de interiorul complet reproiectat și bucură-te de habitaclul nou și confortabil.

un portbagaj de masina cu echipamente sportive in care o femeie urca o bicicleta si un copil aseaza o vasla galbena

habitaclu modular

3, 6 sau 9 locuri: Trafic Combi oferă diferite posibilități de configurare a habitaclului în funcție de preferințele personale. Poți transporta până la 9 pasageri și bagajele acestora sau poți scoate scaunele de pe rândurile 2 și 3, pentru a lua la bord toate bagajele necesare, într-un confort deplin!

ilustratie cu doua masini pe sosea. intre ele se afla patrate albastre pentru a evidentia asistenta cu senzor dedistanta

sisteme de asistență pentru șofer

Trafic Combi este echipat cu o serie de sisteme de asistență pentru șofer, care îmbunătățesc siguranța ta și a pasagerilor. Manevrele sunt acum mai simple datorită sistemului de asistență la parcare și beneficiezi de avertizare privind părăsirea benzii de deplasare, Cruise Control adaptiv și sistem activ de frânare în situații de urgență, pentru a călători fără nicio grijă.

tablou de bord cu indicatoarele la zero

confortul la volan

Echipată cu tehnologie stop & start, gama de motorizări respectă ultimele standarde Euro 6D-Full privind emisiile. Alege din gama de cutii de viteze manuale (pentru motorizările de 110 CP și 150 CP) sau automate EDC, cu 6 trepte și ambreiaj dublu (pentru motorizarea de 150 CP sau 170 CP). Acestea vor îmbunătăți confortul și performanțele, oferind schimbări line și rapide ale treptelor de viteză.

INTERIOR CONFORTABIL ȘI SPAȚIOS

Personalizează spațiul și fă loc pentru toți și toate!

Panoul orizontal al tabloului de bord se integrează perfect în postul de conducere. Sistemul multimedia easy link cu funcție de redare a interfeței telefonului în Android Auto™ și Apple CarPlay™ asigură o conexiune neîntreruptă. Prin renunțarea la rândurile 2 și 3 de locuri se obține un spațiu de încărcare de până la 6 m³. Habitaclul modelului TRAFIC Combi se remarcă prin confort, tehnologie și design.

EXTERIOR EXPRESIV ȘI DINAMIC

Grilă verticală și capotă cu design nou, faruri full LED și semnătură C-shape pentru ca tu să te faci remarcat. Jantele de 17”, vopseaua Carmine Red contribuie și ele la designul modern, dinamic și expresiv.

DIMENSIUNI

Află în detaliu dimensiunile RENAULT CLIO și vezi dacă ți se potrivește.

ilustratie dimensiuni fata Renault Trafic Combi
ilustratie dimensiuni laterale Renault Trafic Combi
ilustratie dimensiuni spate Renault Trafic Combi

Te interesează acest model Renault? Cere acum o ofertă!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.
Mesajul a fost trimis cu succes. Îți mulțumim.
A apărut o eroare la trimiterea mesajului. Te rugăm să încerci mai târziu.

ALEGE VARIANTA TRAFIC COMBI CARE ȚI SE POTRIVEȘTE