masina Renault Trafic SpaceClass in fata unui aeroport

RENAULT TRAFIC SPACECLASS

CĂLĂTOREȘTE CU STIL

Trafic SpaceClass redefinește designul dinamic. Capota orizontală și grila verticală modernizate evidențiază expresivitatea noului design al barei față. Profită de un stil dinamic și în același timp rafinat, cu farurile full LED C-Shape, jantele noi de 17″ cu design nou.

masina Renault Trafic SpaceClass neagra pe fundal izolat

RENAULT TRAFIC SPACECLASS

DESIGN MODULAR, SPAȚIU, CONFORT

interiorul masinii Renault Trafic SpaceClass cu masa rabatabila in centru si scaune negre fata in fata

reinventează modul în care călătorești

De la cele 6 scaune modulare din spate, cu configurație față în față, la prizele de 220 V și lămpile de lectură individuale, Trafic SpaceClass reinventează modul în care transportăm pasageri.

La volan, profită de avantajele postului de conducere ergonomic, cu un plus de eleganță conferit de schimbătorul de viteze cu ornament cromat și planșa de bord complet nouă, în culoarea Meteor Grey. Nu trebuie să faci niciodată rabat de la confort!

o experiență premium

Urcă la bordul modelului Trafic SpaceClass Signature și te vei bucura de o călătorie în condiții de lux. Scaunele pivotante pot culisa sau pot fi scoase cu ușurință. Se adaptează tuturor nevoilor, pentru a putea transporta până la 7 pasageri și a păstra, în același timp, un volum de încărcare de până la 1,8 m³.

Masa centrală culisantă transformă modelul Trafic SpaceClass într-un veritabil salon mobil, foarte confortabil.

barbat care intra in masina prin lateral si femeia care sta pe bancheta cu centura de siguranta pusa
interior de masina cu o fetita care zambeste intinsa pe banchetea din spate transformata in pat in Renault Trafic SpaceClass

partenerul tău în aventură

Pune în aplicare planurile tale de vacanță, cu versiunea Escapade. Transformă rapid interiorul vehiculului într-un dormitor confortabil: rabatează bancheta din spate și poți să te relaxezi pe un pat dublu, cu o lungime de 1,90 m, în intimitatea asigurată de geamurile fumurii.
Călătorește oriunde!

INTERIOR GREU DE EGALAT

Confort, modularitate, spațiu interior și multe altele… Cu finisaje de înaltă calitate și tablou de bord Meteor Grey, habitaclul modelului Trafic SpaceClass are un stil rafinat.

Descoperă călătoriile premium cu Trafic SuperClass și spațiul modular: scaunele pivotează și culisează pentru a ajunge față în față, în jurul mesei rabatabile. Luminile de lectură, prizele și porturile USB îți permit să lucrezi sau să te relaxezi pe timpul drumului, iar prin ecranul multimedia cu Easy Link poți accesa aplicații de pe smartphone, în timp ce acesta se încarcă wireless.

EXTERIOR MODERN, ELEGANT ȘI RAFINAT

Un design îmbunătățit care să te reprezinte cu stil și grație oriunde călătorești sau să te ducă în cea mai frumoasă vacanță de familie.

Noua grilă cromată se prelungește vertical spre bara din față cu un design modern și farurile full LED, cu semnătură luminoasă C-Shape. Jantele de 17” cu design nou, accentele cromate și culoarea misterioasă îi conferă modelului Trafic SpaceClass un aer modern, dinamic, atrăgător.

DIMENSIUNI

Află în detaliu dimensiunile RENAULT TRAFIC SPACECLASS și vezi dacă ți se potrivește.

ilustratie dimensiuni fata masina Renault Trafic SpaceClass
ilustratie dimensiuni laterale masina Renault Trafic SpaceClass
ilustratie dimensiuni spate masina Renault Trafic SpaceClass

Te interesează acest model Renault? Cere acum o ofertă!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.
Mesajul a fost trimis cu succes. Îți mulțumim.
A apărut o eroare la trimiterea mesajului. Te rugăm să încerci mai târziu.

ALEGE VARIANTA TRAFIC SPACECLASS CARE ȚI SE POTRIVEȘTE